Wij zijn helaas tot dinsdag 28 maart gesloten!

Ons uitgebreide reparatie aanbod

Bij SmartphoneMaken bent u aan het juiste adres voor vrijwel al uw reparaties. Wij proberen voor u zo veel mogelijk reparaties en prijzen online te zetten in onze prijslijsten. Dit betekend echter niet dat wij ons beperken tot de reparaties die u daar terug kunt vinden. SmartphoneMaken is namelijk expert in vrijwel alle smartphone, laptop en tablet defecten. Mocht u meer informatie willen, of heeft u vragen over de kosten van een bepaalde reparatie, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Zakelijk

Bij smartphonemaken.be beseffen we maar al te goed dat vooral smartphones maar ook tablets en laptops onmisbaar zijn geworden op zakelijke gebied. Even snel wat opzoeken, een mailtje versturen of een belletje doen is niet altijd even makkelijk met een defect toestel. Dit is natuurlijk niet wenselijk en kan directe gevolgen hebben op het functioneren van uw werknemers.

Wij zijn de helden die uw werknemers te allen tijde online houden. Hoe wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer verder kan? Dat is heel simpel. U belt ons, wij komen op locatie. Terwijl u verder gaat met uw werkzaamheden repareren wij uw toestel ter plaatsen, de meeste reparaties zijn binnen 30 minuten professioneel gemaakt. Zo is er geen spraken van leen toestellen en andere rompslomp. Ook kunt u langskomen bij ons op locatie in Achel.

Voor alle door ons uitgevoerde reparaties zijn de belangrijkste uitgangspunten service en kwaliteit. Om u optimaal te bedienen is de werkwijze van onze professionals uitermate flexibel.

Service

No-cure-no-pay, dus ook geen onderzoekskosten

Omdat bij smartphonemaken.be alleen professionals werken die dagelijks telefoons repareren bent u bij ons altijd aan het juist adres.
Bent u dus met uw auto over uw iPhone heen gereden? Of heeft uw hond zich uitgeleefd op uw tablet? Wij repareren het graag voor u! En mocht het onmogelijk zijn deze te maken? Dan betaal je niets. (met uitzondering van het repareren van waterschade)

90 Dagen garantie op alle onderdelen en reparaties

Ongeacht of u ons nou u smartphone, tablet of andere elektronica toevertrouwt, u krijgt er standaard 90 dagen garantie op. Dit op zowel de nieuwe onderdelen als de gemaakte arbeidskosten. En bent u niet tevreden? Dan zoeken we altijd naar een passende oplossing. Ons motto: Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent!